Koperasi Perkasa Seremban Berhad
Bangunan Terminal Chembong,
Kawasan Perindustrian Chembong,
71300 Rembau,
Negeri Sembilan, Malaysia.
+606-6852337CIMB Bank Number Account
8006856973

About Us

Koperasi Perkasa Seremban Berhad merupakan sebuah koperasi berdaftar dibawah  SKM yang berfungsi sebagai pengeluar dan pembekal utama ubat gigi halal serta berbagai jenis produk minuman segera dan pracampur seperti  kopi, teh dan koko dalam bentuk sachet dan juga pengeluar dan pembekal syampu, sabun, mandian dan losyen badan. Koperasi kami terletak di Rembau, Negeri Sembilan. Sehingga kini kami telah membekalkan banyak produk kepada syarikat-syarikat tempatan, orang perseorangan dan juga koperasi-koperasi diseluruh negara.


Produk Kami
 

Produk kami diiktiraf halal oleh JAKIM dan mempunyai pengiktirafan sijil  MESTI dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan kami mematuhi akta makanan 1983 dan peraturan-peraturannya.Produk yang kami keluarkan semuanya berbentuk 'in-house' iaitu dari bermula dari pemprosesan bahan mentah hingga menjadi produk akhir untuk memasuki pasaran.

Produk kami sangat sesuai bagi semua golongan dengan harga yang rendah dan berpatutan ia tetap mempunyai khasiat, rasa yang sedap dan kualiti yang tinggi setanding dengan jenama-jenama yang lain kerana kami memberikan tumpuan kepada kualiti dan perkhidmatan yang terbaik.


Pakej Perniagaan
 

Selain dari mengetengahkan produk jenama koop kami sendiri untuk anda beli dan niagakan, kami juga memperkenalkan pakej 'kontrak pengilangan' kepada mana-mana individu, syarikat-syarikat dan juga koperasi-koperasi yang ingin membuat produk atas jenama sendiri. Kami memperkenalkan pakej istimewa yang murah dan MOQ yang rendah serta mempunyai sijil halal JAKIM dan sijil MESTI Kementerian Kesihatan.


You have 0 items in you cart. Would you like to checkout now?
0 items
Switch to Mobile Version